Hirdetés

A nagyok életben tartják az XP-t

|

A meghatározó PC-gyártók megtalálták a módját annak, hogyan tartsák életben és kínáljanak egyes gépeikkel XP-t.

Hirdetés

A múlt héten a sajtó felkapta Steve Ballmer egy nyilatkozatát, a kollégák azt hallották ki a szavak közül, hogy az XP élettartamát megnövelhetik, ha az ügyfelek igénylik ezt. Egészen pontosan egy belgiumi rendezvényen szó szerint az hangzott el, hogy "Ha az ügyfelek visszajelzése változik, akkor mindig okosabban ébredhetünk fel (értsd: meggondolhatjuk magunkat), de jelenleg konkrét tervünk van az XP-szállítások befejezésére." Az eset óta a Microsoft nem győzi cáfolni a találgatásokat, az XP-nek vége lesz június végével, kizárólag a MID-ek és a netbookok, nettopok számára tartják életben 2010 júniusának végéig, vagy a Windows 7 megjelenéséig.

 

A nagy PC-gyártók kitartanak az XP mellett >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)