Hirdetés

A következő Ghost Recon a Call of Duty és a Battlefield franchise-okra hasonlíthat

|

Egy jelentés azt is tudni véli, hogy mikor számíthatunk az új Ghost Reconra.

Hirdetés

Nem alakul jól a Ubisoft Ghost Recon franchise-a. A 2017-es Wildlands egy alapvetően szórakoztató, de repetitív és hibákkal teli játék lett, a következő rész, a 2019-es Breakpoint pedig túlságosan hamar jött, és még az elődjéhez sem volt képes felnőni. Ehhez képest további három évig húzta, a vállalat csak 2022-ben engedte el a projekt kezét, viszont ez fájdalmas következményekkel járt.

Ugyanabban az évben ugyanis a Ubisoft négy játékot is elkaszált, köztük a battle royale-címnek tervezett Ghost Recon: Frontline-t, aminek kiugróan negatív fogadtatása volt. 

Bár a Ubisoft hivatalosan még nem jelentett be új projektet, az egyik iparági bennfentes, Tom Henderson már forrásainak köszönhetően információkat osztott meg arról, hogy milyen lehet a következő Ghost Recon. Állítólag az új játékot Project Over kódnéven fejlesztik, és 2025-ben vagy 2026-ban érkezhet meg.

Hirdetés

Hátteréül a fiktív Naiman háború szolgálhat, és elvileg egy ellenséges délkeleti országba repíti el a játékosokat, ahol több százezer ember halt meg háborús bűnök miatt. A cél titkos küldetések teljesítésével felkutatni egy árulót. 

Henderson úgy tudja, hogy a Project Over FPS lesz, valamint sokkal földhözragadtabb és autentikusabb megközelítést alkalmaz, mivel a taktikai osztag-alapú akcióra fókuszál majd. A források szerint az új Ghost Recon olyan játékokból merít ihletet, mint a Battlefield, a Ready or Not, a Squad, illetve az újabb Call of Duty: Modern Warfare epizódok. Henderson értesülései alapján különösen utóbbi szolgál erős inspirációként, a Project Over egyik jelenetében például egy Ghost-csapat majdnem lelő egy kisbabát tartó férfit, mert tévesen azt hitték, hogy a baba egy bomba, de az utolsó pillanatban rájöttek, hogy nem az. 

Hogy a feltárt részletek közül mennyi valós, azt nem tudni, de Hendersonnak szoktak lenni hasznos infói, szóval érdemes odafigyelni rá. Ti örülnétek neki, ha ilyen lenne a következő Ghost Recon?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #ghost recon
Platformok: PC PlayStation 5 Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)