Hirdetés

A következő Assassin's Creed negyedik klipje

|

Újabb titokzatos animáció látott napvilágot, ami már egy kicsit többet mutat. (?)

Hirdetés

Tegnap számoltunk be a harmadik rész feloldásáról, de aznap már sikerült is feloldani a negyedik részt az Assassin's Creed Facebook oldalán.

A tegnapi klipben az isztambuli Hagia Sophia épülete, Nagy Szulejmán aláírása és Ezio születési dátuma szerepelt, lássuk, mi van az újban.

A képen látható assassin lehet Altair, bár van valami furcsa barna dolog a jobb vállán. Időnként bevillan egy kétfejű sas ábra, ez nem más,  mint a Bizánci Birodalom és a Szent Római Birodalom jelképe. 1058-tól 1246-ig viszont a Seljuk törökök használták:

Ismét bevillanó számsorokat is felfedezhetünk, ezúttal 11011165, ami szintén dátum lehet: 1165. 01. 11. Ez valószínűsíthetően Altair, az első rész főhősének születési dátuma.

Még mindig nem tudhatjuk, mivel van dolgunk, de egyre jobban úgy tűnik, hogy egy Brotherhood-hoz hasonló spin-off, mellékág lesz a következő Assassin's Creed játék, melyben Altairt irányíthatjuk, aki egy esetleges török helyszínen fog orgyilkolni. Az ötödik, és egyben utolsó klip még ma feloldóik, ha beindul a számláló, ami jelenleg 8%-nál tart (facebook.com/assassinscreed). Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)