Hirdetés

A következő Assassin's Creed második klipje

|

100%-ot mutatott a statisztika, a várt bejelentés viszont elmaradt.

Hirdetés

Pár napja került fel az Assassin's Creed hivatalos Facebook oldalára egy alkalmazás, ami azt mérte, hány rajongója van a játéknak. Összejött a 100%, de...

Azt hittük, hogy esetleg megmutatják nekünk, ki-mi-hol-mikor lesz a következő Assassin's Creed játékban, egyesek Altair nevét fedezték fel a rövid klipben, amit a számláló felett láthattunk. A várt bejelentés elmaradt, mindössze egy újabb számláló indult be, viszont kaptunk egy új klipet:

Ahogy Ti is láthatjátok, egy orgyilkos kezét látjuk a rejtett pengével, a tulajdonosa mind Altair, mind Ezio lehet (sőt, akárki másé is), a háttérben pedig egy erőd. Néha felvillan egy kör alakú valami, ami legjobban a Phaisztoszi korongra hasonlít: ezt Kréta szigetén fedezték fel, jelentését máig nem tudták megoldani. Ebből arra következtethetünk, hogy esetleg a következő fejezet Krétán játszódik, de ki tudja...

Sebaj, tessék minél többet LIKE-olni, reméljük kiderül valami. Legkésőbb június 7-től számíthatunk bejelentésre, ekkor kezdődik ugyanis az idei E3 (ezen mi is ott leszünk, és tudósítunk majd Titeket a legfrissebb hírekről). Szerintetek mire utal a rövid videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)