Hirdetés

A következő Assassin's Creed harmadik klipje

|

Újabb rövid videót oldottak fel a rajongók, lássuk, miről van szó.

Hirdetés

Tegnapelőtt vált élessé a második klip, melyből ismét nem tudtunk meg túl sokat, tegnap pedig új érkezett, ami csak még jobban összezavarhat minket.

Nos, az új videót itt láthatjátok:

Jobb oldalon egy török stílusú épület látható, ami legjobban az Isztambulban található Hagia Sophia-ra hasonlít.

Egy számsor is bevillan: 24061459. Ez egy dátum lehet, 1459. 06. 24: bizonyos források szerint ekkor született Ezio Auditore da Firenze. E mellett érdekes, hogy idén június 24-én az 552. évfordulója van a dátumnak, ez pedig nem sokkal az E3 után lesz. Utalás? Belemagyarázás?

Egy pillanatra egy hal alakú ábrát is láthatunk, ez nem más, mint Nagy Szulejmán 'Tughra'-ja, azaz aláírása:

Na ebből szűrjön le valaki messzemenő következtetéseket...

Az előző videóban egy orgyilkos kezét láthattuk a rejtett pengével, egy erőddel a háttérben, Altair neve villant fel arabul, valamint a Phaisztoszi korong, amit Kréta szigetén találtak meg a tudósok. Most meg Ezio születési dátuma, török épület, és Nagy Szulejmán aláírása. Mi ez az egész?! A mostani rész 12%-on áll jelenleg. Lehet, hogy ez lesz az utolsó feloldandó tartalom? Sok a kérdés, és egyelőre kevés a válasz. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)