Hirdetés

A Kinect is megkapja saját, minőségi lövöldéjét

|

Vége az állatsimogatós, sportolós Kinect játékoknak, érkezik a ...

Hirdetés

Azt, hogy pontosan mi érkezik, még nem tudjuk, de annyi biztos: a Microsoft Game Studios Vancouver készít egy új, "core (a casual és hardcore közötti) réteget megcélzó AAA lövölde élményt Kinect-re".

A fentieket Shawn Woods, az egyik művész mondta el: a stúdió eddig a közösségi mikrotranzakciós játékokra összpontosított, de "megváltozott a stúdiónk stratégiája, és most egy core rétegnek szóló AAA lövölde élmény fejlesztésére koncentrálunk, ami a Kinectet használja."

A Microsoft Game Studios Vancouver oldalán a következőket találjuk: feladatuknak érzik, hogy "a core játékosoknak játékokat készítsenek", azzal a céllal, hogy "kitágítsák a játékfejlesztés határait, és megmutassák a világnak, hogy milyen dolgok lehetségesek a Microsoft konzolján."

Nos, valószínűleg nem egy Gears of War-ról van szó, de reméljük, a srácoknak sikerül elérniük a kitűzött célokat. Szerintetek van annyi potenciál a Kinectben, hogy egy igazi, belevaló FPS-t lehessen játszani vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)