Hirdetés

A jövő évi Call of Duty egy újabb Modern Warfare lehet

|

Lehetséges, hogy folytatást kap a 2019-es Call of Duty rész?

Hirdetés

Habár hivatalosan még meg sem jelent a Call of Duty: Black Ops Cold War, az talán már most kijelenthető, hogy jövőre sem marad új felvonás nélkül az Activision népszerű sorozata.

Egyelőre nem tudni, hogy melyik csapat dolgozhat majd a széria következő darabján, de egy viszonylag megbízható szivárogtató bejegyzése alapján talán már tudható, hogy melyik alsorozat fog visszatérni a következő évben.

Hirdetés

Tom Henderson a Twitteren írt arról, hogy a 2021-es Call of Duty ismét valamiféle Modern Warfare lehet, és ugyan egyelőre nincs túl sok információ róla, de a tweet szerint modern környezetről van szó. Ha esetleg az Infinity Ward kapja meg a jövő évi részt, akkor logikusnak tűnhet, hogy folytatást kapjon a 2019-es Modern Warfare.

Szerintetek miről szólhat majd a Black Ops Cold War után érkező Call of Duty?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)