Hirdetés

A Grand Theft Auto VI végre hagyományos DLC-kkel bővülhet

|

Míg a GTA V esetében az Online-ra terelődött a fókusz, a következő játéknál a Rockstar visszahozhatja az egyjátékos kiegészítőket.

Hirdetés

Ugyan a Rockstar Games és anyavállalata, a Take-Two még mindig csak annyit árultak el, hogy készül a Grand Theft Auto sorozat következő része, és minden elérhető erőforrást ennek tökéletesítésére fordítanak, az elmúlt hetekben megbízható források számoltak be arról, milyen lehet a legendás sorozat következő része, és egy jelentős méretű szivárgás is árulkodott a részletekről.

Bármikor sor kerülhet a bejelentésre, lehet, hogy még idén megejtik, lehet, hogy csak jövőre. Addig viszont mindenki megpróbálja a létező összes forrását kifaggatni.

Hirdetés

A Rockstar-ügyekben járatos és tájékozott Tez2 a GTAForums oldalán mesélt arról, hogy várhatóan hogyan működik majd a Grand Theft Auto VI világának bővítése. Állítása szerint a fejlesztők visszatérnek a régi módszerhez, az új városokat, küldetéseket és területeket DLC-k formájában élesítik, de főleg olyan, önálló új zónákra számíthatunk, mint a GTA Online-nál Cayo Perico, vagy a GTA V elején North Yankton.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Elvileg tervben volt a Grand Theft Auto V egyjátékos módjának bővítése is (egyebek mellett át akarták emelni Liberty Cityt), de a GTA Online sikere, valamint a Red Dead Redemption 2 fejlesztése átírta a Rockstar terveit. A GTA IV-nél működtek a kiegészítők, remek volt a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony is, melyek önálló, de az alapjáték sztorijához kapcsolódó történeteket meséltek el, melyek ugyanúgy Liberty Cityben zajlottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)