Hirdetés

A God of War fejlesztői egy be nem jelentett játékhoz keresnek írót

|

Titokzatos álláshirdetés jelent meg a Sony Santa Monica stúdió oldalán, amelyben vezető forgatókönyvírót keres a csapat.

Hirdetés

A Sony Santa Monica tavaly már hivatalosan is megerősítette, hogy készül a nagy sikerű God of War folytatása, viszont ezzel közel egyidőben az is felmerült, hogy az elismert stúdió jó eséllyel egy másik, egyelőre be nem jelentett játékon is dolgozik. Akkor art directort kerestek a titokzatos projekthez, most pedig egy újabb szakember után kutatnak.

Hirdetés

A stúdió Twitter-oldalán jelent meg az az álláshirdetés, amelyben a csapat vezető forgatókönyvírót keres egy "új, még be nem jelentett címhez". A hirdetésből az is kiderül, hogy a választott jelentkezőnek igen komoly felelősség nehezedik majd a vállára:

"Az ideális jelölt mestere a történetmesélésnek, aki jól érti a játékmenet és a narratíva közötti kapcsolatot. A feladata az lesz, hogy érdekes történeteket és karaktereket alkosson, meggyőző párbeszédeket írjon, valamint ügyeljen a saját csapata szakmai fejlődésére is."

Sajnos ez gyakorlatilag bármilyen modern, történetközpontú játékhoz passzol, így nem igazán derül ki semmi arról, hogy pontosan milyen játékhoz is keresnek jelentkezőket, de ha már eljutottak erre a fázisra, akkor valószínűleg nem halad rosszul a projekt és talán jövőre meg is tudjuk, hogy miről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)