Hirdetés

A Fallout New Vegas ikonikus karaktere is felkerülhet a Las Vegast uraló LED-gömbre

|

Ennél jobb felhasználási módot nem is tudnánk elképzelni a Sphere számára.

Hirdetés

Az Amazon Fallout-sorozatának sikere az egész franchise-ra hatással volt, így az utóbbi hetekben jelentősen megugrott az érdeklődés az 1997 óta kiadott játékok iránt, amiből természetesen a széria egyik legjobb darabjának tartott Fallout: New Vegasnak is bőven jutott. Miközben ezt egyes veterán játékosok a zöldfülűek kegyetlen szívatására használják ki, egy másik rajongó egy olyan kezdeményezést hívott életre, ami mögé minden fan lelkesen beállhat.

Az interneten ugyanis pénzgyűjtő kampány indult arra, hogy kivetítsék a New Vegas egyik központi karakterét, Mr. House-t a Las Vegas-i táj fölé tornyosuló óriási LED-gömb, a Sphere felületére.

Hirdetés

Akinek esetleg nem lenne ismerős a név, a tavaly ősszel megnyitott Sphere egy 111 méter magas rendezvénykomplexum, melynek 54 ezer négyzetméteres felületén összesen 1,2 millió LED panel sorakozik, egy óriási, gömb-alakú kijelzőt formázva, amire bármilyen tartalom kivetíthető, rendkívül látványos végeredménnyel.   

Ennek a költségei azonban meglehetősen borsosak, így a New Vegas antihősének kivetítésére is 500 ezer dollárt, vagyis nagyjából 180 millió forintot kell összegyűjteni, amihez a GoFundMe oldalán járulhatsz hozzá. Az akciót szervező Evan Zarsaz szerint itt az idő, hogy a Las Vegas Strip egyedüli tulajdonosaként Mr. Robert House, a RobCo Industries fejese is tiszteletét tegye a Mojave-sivatag koronaékszerében. Amennyiben a kampány sikerrel jár, az alábbihoz hasonló látvánnyal számolhatunk:

A rossz hír, hogy cikkünk írásáig 94 felajánlásból mindössze 1000 dollár gyűlt össze, szóval mi nem tennénk rá nagy téteket, hogy Mr. House végül valóban átveszi az uralmat a Las Vegas-i horizont felett, de nincs lehetetlen küldetés, aki szemtanúja lenne ennek, az bármikor beszállhat. Hogy pontosan ki is Mr. House, azt a spoilerek elkerülése érdekében most inkább nem részletezzük, de ha érdekel a Fallout sztorija, ebben a cikkünkben végigvettük a posztapokaliptikus széria legfontosabb eseményeit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)