Hirdetés

A dínók is így pusztultak ki

|

A mai játékajánló középpontjában egy, a játékokban gyakran alkalmazott, visszatérő motívum, az emberiség biztos pusztulása áll.

Hirdetés

A városka lakói békésen, semmitől sem háborgatva élték életüket, míg egy éjszaka eljött a világvége. Ebben a flash játékban, Meteor Rush-ban, ügyeletes kisistenként kell megvédenünk a város öntudatlan lakóit a meteorzáportól.

 

meteor.jpg

A játék meglehetősen egyszerű, nincs is másra szükségünk, mint az egerünkre és jó reflexekre. A lehulló meteor darabokat egy-egy kattintással feljebb tornáztathatjuk az égbolton hasonlóan, mint egy másik ügyességi játékban, a Polar Jump-ban. Szerencsére nekünk csak a nagyobb darabokkal kell törődni, de pluszpontokért a kisebbeket is levadászhatjuk. Természetesen idővel minden jó tett elnyeri méltó büntetését, úgyhogy ha elég sokáig húzzuk, további babusgatni való meteorokkal lehetünk gazdagabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)