Hirdetés

A Codemasters egy új fejlesztőt perel emberek elcsábítása miatt.

|

Bár nincs körülötte akkora botrány, mint az Infinity Ward és a Respawn Entertainment körül, de ez is érdekes...

Hirdetés

Nemrégiben jött létre az új fejelsztő, a Playground Games, amely autóversenyzős játékot fejleszt.

A Codemasters pedig jól megvádolta őket azzal, hogy 15 volt alkalmazottját csábította el a Playground, akiknek hozzáférésük volt bizalmas Codemasterses információkhoz, adatokhoz és anyagokhoz - így az új fejlesztőnek máris egy évnyi előnye van a fejlesztéssel, mert azt nem nulláról kellett kezdeni. A 15 ember közül az egyik egyenesen a Codemasters társalapítója, Nicholas Wheelwright.

A Codemasters szerint a szituáció károsította saját autóverseny játékainak fejlesztését, és szeretné, ha a Playground ezek miatt a károk miatt fizetne.

"Ezek az alkalmazottak egy felső kategóriás autóverseny-fejlesztő csapatot alkottak több száz évnyi fejlesztői tapasztalattal" - indokolta döntését a Codemasters.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)