Hirdetés

A Capcom tovább terjeszkedik

|

A Capcom mindenhol ott van. Pólók, ajándéktárgyak és még sorolhatnánk. Ez azonban még mindig nem elég!

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt megnyitott a Capcom bar, ahol az elszánt játékosok a legnagyobb címek által ihletett étkekbe kóstolhatnak bele - mint például egy kis Resident Evil-es agy tortába. Ez azonban nem volt elég a játékóriásnak, ugyanis nemsokára megnyitja saját boltját. Ez persze annyira nem nagy újdonság, például a Konami-nak is van hivatalos boltja Japánban - Roppongi Hills-ben.

A Capcom bolt - aminek neve Capcom Official Shop e-Capcom Odaiba Branch lesz - árpilis 4-én nyitja meg kapuit és játékokon kívül figurákat, kulcstartókat, illetve egyéb cuccokat és limitált termékeket vásárolhatunk majd meg benne, amiket a Capcom webshopjának kínálatában is megtalálhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)