Hirdetés

A Call of Duty: Warzone következő karaktere maga Rambo lesz?

|

A Call of Duty Twitter fiókja sejtelmes utalásokat osztott meg.

Hirdetés

A hivatalos Call of Duty Twitter fiók nagy örömmel küldözgeti az érdeklődőknek a Warzone Reportokat, melyek megmutatják az adott játékos legfontosabb eredményeit. Tegnap a srácok minden előzetes kérés nélkül kitették egy SURVIVORJOHN nevű fiók adatait, ami már a név alapján gyanús volt, de egy filmrajongó kielemezte a számokat, és mint kiderült, azok gyanúsan közel állnak John Rambo eredményeihez.

Hirdetés

A 5 Games Played utalhat arra az 5 Rambo filmre, ami eddig megjelent, és a 7 órás játékidő is passzol, ha összeadjuk a filmek hosszát. Az 552 ölés nagyjából megfelel Rambo végeredményének, ami hozzásegítette őt az öt győzelméhez.

A játék egyik rajongója konkrétan rákérdezett, hogy számíthatunk-e egy '80-as évekből ismerős akcióhősre most, hogy a helyszín Verdansk '84-re váltott. A hivatalos válasz egy gondolkodó emoji volt.

Egy sárga, 5x5 pixeles fej még nem vehető hivatalos megerősítésnek, de a dolgok egy picit túl jól állnak össze ahhoz, hogy mindez véletlen legyen. Egyelőre várjuk a bejelentéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)