Hirdetés

7 millió eladott példányt remélnek a Resident Evil 6-tól

|

A Capcom nem kevesebb, mint 7 millió eladott példányt remél az októberben debütáló horrorjátéktól és ebben még benn sincs a PC-s verzió bevételei!

Hirdetés

A nemrégiben ismertetett Platinum Edition eladásai is beletartoznak majd abba a számba, amelyet a Capcom számítása szerint mindenképpen el fog érni a Resident Evil 6.

A Capcom rendkívül szeretné, ha az október másodikán elrajtoló Resident Evil sorozat hatodik része meglépné a hét milliós határt, amely az ötödik fejezet 2011 júniusáig elért 5.8 milliójához képest nem is túl nagy elvárás. A cég nem számolta ide a PC-s bevételeket, így még a számítógépekre értékesített példányok is dobhatnak később a végeredményen.

A Capcom ezen kívül azt is reméli, hogy a Devil May Cry reboot 2 millió, a Dragon's Dogma 1.5 millió, a Lost Planet 3 pedig 1.4 millió példányban talál gazdára. Vajon a cég számításai túl pozitívak, esetleg rosszul látják a dolgokat és a fele sem fog összejönni? Ez már a jövő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)