Hirdetés

3. Rainbow Six: Siege HyperX Média Bajnokság - szorítsatok, hogy megint elverjük a mezőnyt!

|

Az első eseményről egy harmadik hellyel távoztunk, tavaly mi vehettük át a győzelemért járó trófeát. Idén sem állunk meg a dobogó legfelső fokáig!

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege magyar forgalmazója, a PlayON harmadik alkalommal csődít össze youtubereket és médiamunkásokat, hogy békés módon, terrorelhárítók szerepében küzdjenek meg egymással. 

Hirdetés

A harmadik Rainbow Six: Siege HyperX Média Bajnokság december 8-án, 17:00-kor veszi kezdetét, ismét nyolc csapat esik egymásnak. A GameStar alakulata (Videós Ádám, EndreMan, Dani, Kaci és Paca) mellett ott lesz a PC Guru, a magyar IGN, három youtuber-csapat (Hard Mode, Try Hard és Nokedli szaggatók), a PlayON saját osztaga, illetve egy meglepetés csapat is. A meccsek egyenes kieséssel zajlanak, a harmadik helyezésért vigaszágon lehet majd harcolni.

Idén is jó esélyünk van megismételni a tavalyi diadalt (igen, cserejátékos nélkül is :)). Fejenként átlag 200-300 óránk van már a Siege-ben (Dani főleg Xbox One-on játszott, de már pártíz órája ő is áttért PC-re), az elmúlt hetekben is sokat gyakoroltunk, és fogunk is még, ha úgy akarja a játék is, streameljük majd mindenképp.

A versenynek a Budapesten, a Hungexpo közelében található Docler ház ad otthont, viszont csak szerencsés kiválasztottak fognak tudni a helyszínről szurkolni. Ha szeretnétek ott lenni, élőben találkozni velünk (és akár a többi csapat tagjaival, nincs harag), küldjétek el neveteket és azt, hogy "a GameStar hívott meg", az r6s@playon.hu címre. 

Természetesen streamben is követhetitek majd az eseményt, az alábbi videó elindításával csatlakozhattok be.

Watch live video from GamerHUTV on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)