Hirdetés

Legyen 25 000 fős a GameStar-család!

|

Rohamosan bővül a GameStar-család, és most segíthettek, hogy még többen legyünk. Szerintetek ma éjfélig elérjük a 25 000 lájkolót?

Hirdetés

Már a brit tudósok is kimutatták, hogy a GameStar olvasói a legjobbak a világon, úgyhogy kár is benne kételkedni.

A GameStar mémpályázatra érkezett rengeteg kép, a GameStar tábor elképesztő sikere és a GameNight egyre növekvő látogatószáma mind azt mutatja, hogy a GS kis családja az egyik legösszetartóbb csapat, amit a gamertársadalom valaha látott. A Facebook csoportunkban jelen cikk írásakor már csak 100 lájk hiányzik, hogy elérjük a 25 000-es álomhatárt. Szerintetek ma éjfélig összegyűlhetnek a hiányzó like-ok?

Ez most rajtatok is múlik, szóljatok a szomszédnak, a barátoknak, a barátnőknek és mindenkinek, akit egy kicsit is érdekel a videojátékok csodálatos világa, és érjük el együtt a 25 000-et!

Az oldal pedig, amit mindannyian annyira szeretunk, mint az anyatejet.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)