Hirdetés

Májusban jön az utolsó nagy tavaszi roham, és nem fogunk sokat pihenni

|

Több mint negyven játék jelenik meg, köztük a Detroit: Become Human, a Conan Exiles, a Pillars of Eterinty és a State of Decay 2.

Hirdetés

ForgottOn Anne - május 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy gyönyörű, kézzel rajzolt, japános stílusú játék, mely egy olyan világot mutat be, ahova az elveszett és elfeledett dolgok kerülnek, és ahol a régi tárgyak életre kelnek. 

Hirdetés

Little Witch Academia: Chamber of Time - május 15. - PC, PlayStation 4

A Bandai Namco továbbra is ellát minket animeátiratokkal. A Little Witch Academia játékváltozata egy oldalnézetes akciójáték, amiben az azonos nevű anime főszereplőjét irányíthatjuk.

Horizon Chase Turbo - május 15. - PC, PlayStation 4

A Horizon Chase Turbo egy akár osztott képernyőn, egyszerre négyen is játszható retro autóverseny, melyhez a '90-es évek legjobbjaiból gyűjtöttek a fejlesztők inspirációt.

Dragon's Crown Pro - május 15. - PlayStation 4 [Előrendelés]

A Vanillaware 2D-s, japán, középkori akció-szerepjátéka egy feljavított kiadásban érkezik meg PS4-re. Javul a látvány és újravették a betétdalokat is, de használhatók hozzá a PS3-as és Vitás mentések.

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux - május 15. - 3DS

A 3DS-es játékosok a DS-es Shin Megami Tensei: Strange Journey kibővített változatát kapják ebben a hónapban, amiben egy új karakter, szinkron, animációk, démonok és egy új útvonal is megtalálható lesz.

Penguin Wars - május 15. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Game Boyos Penguin Wars visszatér, egy 3D-s játékban lökdöshetünk labdákat ellenfeleinkre.

FAR: Lone Sails - május 17. - PC

Adott egy gép, amit egy kiszáradt óceán medrében kell terelgetnünk minél messzebbre. Megismerhetjük, hogyan próbálta meg a civilizáció átvészelni a véget.

Little Nightmares Complete Edition - május 18. - Switch [Előrendelés]

Remek horror-platformer volt a Little Nightmares, amit DLC-ivel együtt május 18-ától a switches játékosok is végigjátszhatnak. 

Hyrule Warriors: Definitive Edition - május 18. - Switch [Előrendelés]

A Donkey Kong Country: Tropical Freeze után a Hyrule Warriors lesz a következő, Wii U-ról Switchre költöző Nintendo-játék. A hack and slash Zelda-spin-off mindent tartalmaz, ami az eredeti kiadáshoz megjelent, és lehet kooperatívan játszanin akár egy készüléken is. 

Még mindig van tovább, sőt, a következő oldalon azt is megtudhatod, mik jönnek júniusban!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)