Hirdetés

PlayStation Awards 2013 - miből ment el a legtöbb?

|

Sony Computer Entertainment Japan Asia bejelentette a 2013 PlayStation Awards díjazottainak listáját. Nem lesz meglepő az eredmény.

Hirdetés

A PlayStation Awards listája azokat a játékokat sorakoztatja fel, melyek kiemelkedően teljesítettek az adott évben (ez pontosan a 2012. november 1-től, 2013. október 31-ig tartó időszakot jelenti).

A platinum helyezés a legmagasabb, ami azt jelenti, hogy az adott címből több mint 1 millió példányt szállítottak le (letöltésekkel együtt). Az arany díj azoknak a játékoknak járt, melyek több mint 500,000 darab került ki a boltok polcaira.

Platinum díj

Grand Theft Auto V

Arany díj

Call of Duty: Black Ops 2
Dragon’s Crown
JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle
Metal Gear Rising: Revengeance
One Piece: Pirate Warriors 2
Pro Evolution Soccer 2013
Tales of Xillia 2
Yakuza 5

User Choice, vagyis a közönségdíjak

Beyond: Two Souls
Dragon’s Crown
Grand Theft Auto V
Killzone: Mercenary
The Last of Us
The Legend of Heroes: Sen no Kiseki
Persona 4 Golden
Soul Sacrifice
Tomb Raider
Toukiden

Különdíj

Cytus Lambda
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Phantasy Star Online 2

A különdíj azoknak a címeknek járt, amik eredetiséget vagy valamilyen innovációt hordoztak magukban, akkor is, ha az adott címből nem kelt el kimondottan sok. Szerintetek kimaradt valami? Akkor írjátok meg kommentben!

Címkék: #sony #akció #tps
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation Vita Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)