Hirdetés

20 millió értékesített GTA 4, további Take-Two eladások

|

A Take-Two nyilvánosságra hozta eladási adatait - vigyázat, durva számok!

Hirdetés

A Take-Two a Média és Telekommunikációs Konferencián mutatta be eladási adatait.

Lássuk a legkelendőbb portékát: a Rockstar gyermeke, a Grand Theft Auto IV összesen 20 millió embert varázsolt el, 2008. áprilisi indulása óta!

A szintén Rockstar által készített Midnight Club sorozat összesen 18 millió, a Max Payne címek pedig 8 millió eladott példányt produkáltak.

A 2K részéről a BioShock sorozat 8 milliónál tart (az első rész a MetaCritic által pontozott játékok közül az egyik legjobb, 95 ponttal!).

A Gearbox játékára, a Borderlands-ra 2009-es debütálása óta 4 millióan voltak kíváncsiak, azóta számtalan DLC jött ki hozzá, amiket a kiadó "sikeresnek" titulált.

A 2K Czech által készített Mafia sorozat 5 millió, míg a Firaxis készítette Civilization 10 millió eladott példánynál tart.

Nagy számok ezek, a GTA IV teljesítménye pedig külön kiemelendő, hisz egymagában leverte a többi sorozatot. Gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)