Hirdetés

1200 dolláros billentyűzet

|

Aki azt hiszi, hogy egy egyszerű hardver csak attól lehet drága, hogy különféle ékkövekkel díszítik, az nagyon téved, ugyanis az Art Lebedev Optimus 103 billentyűzete technikai okokból kerül csillagászati összegekbe.

Hirdetés

A tegnapi napon adtunk hírt a Razer akciójáról, ahol a legeredetibben elpusztított billentyűzetért egy új Tarantula gamer billentyűzetet adnak, ám az Optimus biztos nem fog erre a sorsra jutni, hisz nincs olyan hülye a világon, aki tönkretenne egy 1200 dolláros billentyűzetet. A cég 2007 májusában akarja piacra dobni a miniatűr, gombokba épített lcd panelekkel szerelt klaviatúrát, amin kedvünk szerint, kis piktogramokkal alakíthatjuk egyedivé a hardvert. Az ötlet eredeti, sőt, élőben nagyon is jól néz ki, de ez a borsos ár minden bizonnyal csak az elit tagjainak engedi majd meg a használatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)