Hirdetés

12 éves a World of Tanks, de mi kapunk ajándékot az ünnepelttől

|

Ezzel párhuzamosan a World of Tanks: Modern Armor és a World of Tanks Blitz játékosinak is van miért izgulniuk.

Hirdetés

Még van egy ki időnk iskolakezdésig, és a Wargaming láthatóan azt szeretné, hogy a World of Tanks PC-s kiadása köré szerveződött közösség tagjai számára ez a pár hét kellemesen teljen. Ennek érdekében változatos meglepetésekkel rukkolt elő, köztük ingyen megszerezhető prémium páncélossal.

A 12. szülinapját ünneplő PC-s World of Tanks augusztus 12-e és 22-e között lényegében leköltözik a tengerpartra, ahol egzotikus garázsal speciális harci küldetésekkel, különféle jutalmakkal, valamint játékbeli javakra, illetve kozmetikai holmikra beváltható Annivarsary Coinokkal várja a rajongókat.

Hirdetés

Aki egyetlen napot sem hagy ki, annak egy testreszabásra használható Only Twelve 2D stílus a jussa, illetve az első bejelentkezések után egy-egy napnyi Premium Account is behúzható, összesen hét napra való. Ajánlott egyébként mindhárom napi küldetéssel végezni (mindennap!), mert az elkötelezettségünket egy vadonatúj Tier III-as svéd prémium páncélossal, a gyorstüzelésű Lago M/38-cal hálálja meg a Wargaming.

Az említett évfordulós érmékből minden napi küldetés 5-öt ad, a nagy küldetések pedig további 20-at, és mint korábban említettük, ezekből a a játékbeli bolt erre a célra fenntartott szekciójában egyebek mellett 2D stílusokat, meghatározott napra elegendő Premium Accountot és új legénységi tagokat lehet vásárolni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)