Hirdetés

Új játékokat és régebbi bugokat javít a friss NVIDIA driver

|

A GeForce 416.34 WHQL frissítés a Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur VI és GRIP tulajoknak jöhet jól, de pár régebbi, bosszantó hibára is orvoslást nyújthat.

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy az NVIDIA viszonylag gyakran ad ki olyan patcheket a grafikus kártyáihoz, amelyek frissen megjelent játékok optimalizálását ígérik. Ez esetben a Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur VI és GRIP ez a három cím, de persze mások is örülhetnek a hírnek, mert a jelek szerint az előző meghajtóprogrammal néha érdekes anomáliák akadtak.

Hirdetés

Így például a GeForce 416.34 WHQL azoknak is jól jön, akik PUBG-vel töltik értékes idejüket, viszont az árnyékolással tapasztaltak problémákat. Ugyancsak gond lehetett egyes játékokban azzal, hogy a G-SYNC bekapcsolása mellett vörös-zöld-kék "ragyogás" tompította el a képet, ami persze szép dolog, csak akkor nem, ha a diszkófények helyett inkább játszanánk. Egyes konfigurációknál olyan hiba is előbukkanhatott, hogy bekapcsolt DSR mellett a játék indulásakor fekete képernyő fogadta a próbálkozókat, a zöld csatornával pedig a bekapcsolt HDR mellett lehettek szöttyenések.

De ez mind már a múlt, legalábbis akkor, ha lekapkodod és telepíted az aktuális drivert, méghozzá ide kattintva egy embereset. Egyébiránt pedig jó és bugmentes játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)