Hirdetés

Tényleg nagyon furán néz ki a PlayStation 5 fejlesztői változata

|

Újabb kép látott napvilágot, amelyen feltehetően a PlayStation 5 prototípusa látható, amivel éppen játékfejlesztők dolgoznak a következőgenerációs szoftvereken. A dizájn már ismerős lehet.

Hirdetés

A konzol érkezésének hivatalos megerősítése óta sokak fantáziáját megmozgatta, milyen is lehet a jövő év végén megjelenő PlayStation 5, vagy éppen a hozzá érkező kiegészítők, de vannak, akik már azt is tudni vélik, hogyan néz ki jelenleg maga a konzol. Vagy legalábbis a fejlesztői változat, ami valószínűleg külsőleg nem fog nagyon hasonlítani a vásárlókhoz kerülő modellekre, de a különböző stúdiókban már lehet, hogy ezeken folyik a munka.

Hirdetés

A prototípusról, aminek a közepén egy méretes, V-alakú mélyedés látható, először egy holland blog számolt be egy állítólagos kiszivárgott szabadalmi dokumentum alapján. Az akkor közzétett vonalrajzoknak később hitelt adott a Wired is, akiknek egy prototípus segítségével maga a Sony mutatta be az új konzol képességeit és a lap elmondása szerint az általuk látott gép egészen hasonlított az alábbi képhez.

Ezt követően egy YouTuber tett közzé egy fotót, amin elmondása szerint a PlayStation 5 fejlesztői változata látható. Értelemszerűen a forrását nem dicsérnék meg munkahelyén, ha kiderülne, hogy ő küldte el a képet a prototípusról, ezért a kiléte titok maradt, így persze nem is tudjuk ellenőrizni a szivárgás valódiságát. 

A gép kialakítása viszont gyakorlatilag teljesen fedi a fenti rajzokon látottakat, így egyáltalán nem tartjuk kizártnak, hogy ilyen gépek segítségével készülnek a következő években megjelenő PS5-ös játékok. A fejlesztői verziók külseje általában nagyban el szokott térni a végleges fogyasztói változatokétól, így kérdéses, hogy az egyedi, V-alakú hűtőnyílás visszaköszön-e majd a játékosokhoz kerülő gépeken, feltehetően inkább nem. Nektek hogy tetszik amúgy ez a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)