Hirdetés

A streamerek álma lehet a Razer két új kütyüje

|

A gamer kiegészítőkre specializálódott vállalat olyan eszközöket villantott, amikre rengetegen fognak ráugrani.

Hirdetés

A Razer rengeteg különböző gamer kiegészítővel van jelen a piacon, a hétköznapi játékosok és e-sportolók mellett pedig a streamerek számára is készítettek már néhány eszközt. Sajnos sem az első generációs Seiren mikrofon, sem a háttér kivágására magától is képes Stargazer nem aratott osztatlan sikert, a most bemutatott eszközöknek azonban minden esélyük megvan arra, hogy nagyot üssenek.

Hirdetés

A TwitchConon leplezték le a két új kütyüt, amelyeket egyértelműen streamereknek és videósoknak szánnak. Az első a Kiyo névre keresztelt webkamera, amely amellett, hogy 720p/60fps vagy 1080p/30fps rögzítésre képes, kapott egy kör alakú lámpát is a lencse köré. Ez különösen azoknak jön majd jól, akik szűk helyen videóznak, és nem tudják rendesen elhelyezni a lámpákat, hogy bevilágítsák az arcukat, arról nem is beszélve, hogy így egyáltalán nem kell költenünk softboxokra.

Emellé érkezett a Seiren X mikrofon, ami nemcsak hogy fele akkora, mint a sokak által használt Blue Yeti, de a mérnökök egy shock mountot is beépítettek. Ugye ez hivatott tompítani a mikrofon mozgatásából és az asztal ütögetéséből származó zajokat. Egy minőségi állványért és egy shock mountért súlyos tízezreket elkérnek ma a piacon, ha a Seiren X képes ezt valamilyen szinten kiváltani, akkor valószínűleg sokan fognak rá beruházni.

A legjobb az egészben, hogy egyik eszköznek sincs horribilis ára: a Seiren X és a Kiyo is 99 dolláros áron kerül majd a boltok polcaira. Kíváncsian várjuk az első teszteket, mert elsőre nyilván nagyon izgalmasnak tűnik a technológia, de kérdés, hogy valóban képes-e kiváltani egy 3-4x ennyibe kerülő szettet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)