Hirdetés

Ez az egyedi, hordozható konzol Nintendo GameCube és Wii játékokat futtat

|

Érdekes kis masinát kalapált össze egy youtuber, amin két különböző platform címei is gond nélkül játszhatóak.

Hirdetés

Az elmúlt évek során több konzolt is piacra dobott a Nintendo, amelyek közül néhányat még manapság is elővesznek a legnagyobb rajongók. Valaki pedig most egybegyúrta a japán vállalat két gépét, és megalkotott egy teljesen egyedi kézikonzolt.

Hirdetés

Egy Shank nevű videós létrehozta a PiiWii Pocketet, ami egy teljesen működőképes, ráadásul hordozható konzol. A youtuber egy valódi Nintendo Wii-ből alkotta meg ezt a különleges kis gépet, ami egy 3.5 colos kijelzővel rendelkezik, aktív hűtési rendszere van, és a gombok úgy lettek kialakítva, hogy GameCube-os játékokat is gond nélkül lehessen irányítani velük. Persze Wii-s alkotásokat is simán futtat, ettől lesz igazán különleges.

Nektek hogy tetszik? Sajnos csak ácsolni tudtok ilyet, ha bejön, mert értelemszerűen kereskedelmi forgalomba nem fog kerülni ez a gép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)