Hirdetés

Ha eddig nem vettél Nindendo 3DS-t, most már mindenképp várd meg ezt

|

A Nintendo Switch megjelenése után sem tesz le a Nintendo a kézikonzolos irányról. Ezt egy új Nintendo 2DS modellel bizonyítják, ami majdnem olyan, mint a 3DS, csak 3D nélkül.

Hirdetés

A Nintendo elképesztő játékkínálatával való ismerkedéshez tökéletes lehet valamelyik kézikonzol megvásárlása. Akit nem érdekelt a 3D csodálatos világa, az korábban vásárolhatott egy, a 3DS-nél jelentősen olcsóbb 2DS-t. Most ez kap egy frissített verziót, mely félbehajtható, és már csak emiatt is jobban megéri, mint bármi.

Az új Nintendo 2DS XL megörökölte az új Nintendo 3DS gyorsabb processzorát, az előző 2DS verzióhoz képest 82 százalékot növekedett a képernyőméret, és összecsukható dizájnt kapott, az előző változat merev kialakításával ellentétben. Ennek megfelelően egyébként ez a változat drágább is, viszont még mindig 50 dollárral olcsóbb, mint a 3DS XL.

A gép természetesen futtatja az összes 3DS, Nintendo DS és DSi játékot, így számtalan csodálatos cím érhető el rá. A konzol július 28-án debütál, Amerikában 150 dolláros (durván 43 000 Ft) áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)