Hirdetés

Nem a valódi PlayStation 5 ár jelent meg az Amazon oldalán

|

Ahogy azt sejteni lehetett, belsős hiba miatt bukkantak fel termékadatlapok az Amazonon.

Hirdetés

Voltak idők, amikor - akármennyire furán hangzik ez - megbízhatóan szivárogtatott az Amazon, de az utóbbi néhány alkalommal miután felkerült valami, nem sokkal később jött a helyreigazítás is. Számíthattunk rá, hogy ez most sem lesz másképp, miután a PlayStation 5 és néhány be nem jelentett játék adatlapja bukkant fel. 

Hirdetés

Elsősorban a tárhelymérettől függetlenül 599,99 angol fontos ár volt gyanús, ami irreálisan magas, akármilyen erős is lesz majd a Sony következő konzolja, és akármilyen SSD-vel kérjük (bár valószínűleg 825 GB-os lesz az alapgépben). Később az Amazon UK egyik szóvivője az amerikai IGN kérdésére válaszolva megerősítette, hogy mind az ár, mind a felkerült termékadatlapok hibásak, csak az esetleges bejelentésekre készültek fel így, és placeholder infókat tartalmaztak. 

Ma este 22:00-kor bemutatkoznak a PlayStation 5 első játékai, mindenképpen tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)