Hirdetés

Létezik már vízhűtéses PlayStation 5, és nagyon ütősen fest

|

Nem lehetetlen a PC-sek által kedvelt megoldást alkalmazni a Sony gépénél sem.

Hirdetés

Alapvetően költséges a vízhűtés, viszont nemcsak hatékonyabb, hanem értelemszerűen jóval halkabb is, mint a ventillátoros megoldás, így érthető, hogy a PC-s játékosok egy része miért is kedveli ennyire. A Modding Cafe csapata viszont egészen érdekes szerkezetet prezentált, ugyanis egy Nhenhophach nevű modder a Sony jelenlegi generációs konzoljához alkotott meg egy ilyen hűtési berendezést, ami egyáltalán nem mindennapos dolog.

Hirdetés

Ahogy az látható, a konzol külsőleg is nagyon különbözik a Sony hivatalos változatától, habár az átvariált dizájn ellenére elvileg ugyanolyan magas mindkét masina. A szerkezet legérdekesebb része egyértelműen a vízhűtéses megoldás, amivel sikerült kiváltani a ventillátort, de azért vannak más elemek is, amelyek egyedivé teszik Nhenhophach alkotását. Ilyen például a pofás RGB-világítás, illetve a különböző PlayStation szimbólumok felhasználása.

A modder elvileg már dolgozik más verziókon is, így lehet, hogy a jövőben még a méretet is sikerül csökkentenie. Ráadásul készül egy olyan változat is, ami a tervek szerint forgalomba kerül majd, tehát nem kizárt, hogy hamarosan már bárki hozzájuthat vízhűtéses konzolhoz. Más kérdés, hogy ehhez a Sonynak is lesz egy-két szava.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)