Hirdetés

Hivatalos: színes PlayStation 5 fedlapok és kontrollerek érkeznek

|

Piros, kék, lila, rózsaszín és fekete PlayStation 5-ünk is lehet anélkül, hogy több konzolt kellene vennünk.

Hirdetés

Mivel gyakorlatilag a PlayStation 5 bejelentése óta tiltják le a Sony ügyvédei azokat, akik egyedi fedlapokat kívánnak árulni a konzolhoz, várható volt, hogy előbb-utóbb maga a gyártó bővíti a kínálatot. Valószínűleg eleve nem véletlen, hogy a konzol oldalsó műanyag paneljeit könnyen lepattinthatja bárki.

Ma hivatalossá vált, hogy a jövő év elején mind fedlapok, mind kontrollerek érkeznek, amikkel egyedivé tehetjük konzolunkat.

Hirdetés

A kontrollerfelhozatal három színnel bővül: jön a Nova Pink, a Starlight Blue és a Galactic Purple. Ezek mind-mind januártól lesznek elérhetők, és külsejüktől eltekintve semmiben nem különböznek más DualSense-ektől.

Fedlapokból öt érkezik: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue és Galactic Purple. A vörös és a fekete a korábban már elérhetővé vált, azonos nevű kontrollerekhez passzol. Természetesen kaphatunk majd a lemezes és a digitális változathoz illő modelleket is.

Azt viszont fontos tudni, hogy januárban csak a Midnight Black és a Cosmic Red variáció jelenik meg, ezek is csak néhány régióban (Magyarországon például nem), a többi valamikor 2022 első felében jön. Nem tudni még, mennyit kell várnunk, lehet, hogy csak 2022 végén öltöztethetjük át konzoljainkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek melyik jön be a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)