Hirdetés

Hivatalos: itt a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma!

|

Ahogy az várható volt, a Sony mai bemutatóján elárulta, mennyibe fognak kerülni új generációs gépei, és mikorra várhatjuk őket.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a Microsoft is csak ezen a héten jelentette volna be az Xbox Series S-t és a Series X árát és megjelenési dátumát, de végül úgy alakult, hogy előrehozták az információk megosztását. Azt nem tudjuk, hogy a Sony eleve mára időzítette be újabb előadását, vagy húzta volna még, de így, hogy előbb a konkurens lépett, akár még az utolsó pillanatban is változtathatott korábbi tervein.

Hirdetés

A PlayStation 5 alap kiadása 184 999 Ft-ért lesz kapható, tehát ugyanannyiba kerül majd, mint a Series X, viszont a lemezmeghajtó nélküli Digital Editionért 149 990 Ft-ot kérnek, és tényleg csak a blu-ray olvasás hiánya az egyetlen különbség a két gép között (míg a Series S nem képes natív 4K-t megjeleníteni, 1440p a felső határ). 

A PS5 kiegészítők és a Sony gondozásában megjelenő PS5 játékok árait is bejelentették nálunk, nem lesz olcsó mulatság.

A konzolokat november 19-étől vihetjük haza, az USA-ban, Japánban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Dél-Koreában egy héttel korábban lesz a premier.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)