Hirdetés

Gears 5 - limitált Xbox One X érkezik a játékhoz

|

Az ötödik rész sem marad saját egyedi konzol nélkül.

Hirdetés

Már a Gears of War 4 kapcsán is kaptunk egy meglehetősen menő, vörös Xbox One konzolt (akkor még egy S verziót), így nem is annyira meglepő, hogy az ötödik epizód megjelenésének küszöbéhez érve a Microsoft bejelentette a legújabb egyedi vasat. 

Hirdetés

A Gears 5-ös limitált Xbox One X konzol természetesen egy hozzá passzoló, Kait Diaz Limited Edition fedőnevű kontrollerrel egybecsomagolva érkezik, illetve a 499 dolláros ajánlott fogyasztói árral szeptemberben a boltok polcaira kerülő pakkban helyet egy hónapnyi Xbox Live Gold és Game Pass előfizetés - utóbbival a Gears of War Ultimate Edition, a Gears of War 2, a Gears of War 3, a Gears of War 4, és a Gears 5 Ultimate Edition is elérhetővé válik. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az Ultimate Edition tulajdonosai négy nappal korábban, már szeptember 6-án belekezdhetnek a játékba. 

A Gears 5 szeptember 10-én fog megjelenni Xbox One-ra és Windows 10-es PC-kre. Nektek mennyire jön be a frissen bejelentett új konzol? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)