Hirdetés

Felboncolt a Sony egy PlayStation 5-öt, hogy nekünk ne kelljen

|

Megnézhetjük, milyen a konzol belülről, hogyan oldották meg a Sony mérnökei a zavartalan, halk működést.

Hirdetés

Azok, akik időben csaptak rá az előrendelés gombjára, kicsivel több mint egy hónap múlva már élvezhetik a PlayStation 5 nyújtotta páratlan élményt, míg a többiek minden boltot végigjárva próbálhatnak legalább egy olyan gépet találni, aminek rendelését visszamondták. Durvább lehet ez, mint a karácsonyi nagy roham vagy a black friday, de reméljük, hamarosan valami biztatót mondanak az illetékesek arról, hogy meddig kell várni a második szállítmányra.

Hirdetés

Addig maradnak a videók, amikből a Sony is lelkesen készít párat. A ma kiadott, hétperces anyagban például azt láthatjuk, ahogy Yasuhiro Ootori, a hardvertervező részleg egyik alelnöke pár csavarhúzóval nekiesik a rémisztően nagy konzolnak, és felboncolja, hogy megmutassa, mi rejlik belül. A japánul nem tudók kapcsolhatnak angol feliratot.

Természetesen ha ti is kézhez kapjátok saját gépeteket, semmiképp ne próbáljátok meg szétszedni, nem tesz jót neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)