Hirdetés

Ehető kontrollerrel jön a Wonka ihlette Xbox

|

Gondoltál már arra, hogy úgy megennél egy Xbox-kontrollert? Akkor eljött a te időd?

Hirdetés

Látva a múltbéli együttműködéseket, sok mindenre számíthattunk az Xboxtól, de arra nem, hogy a Wonka című film promózása céljával megalkotnak majd egy olyan, egyedi Xbox Series X konzolt, amihez még ehető kontroller is jár. 

Maga a gép úgy néz ki, mint egy óriási tábla csoki, rajta a Wonka logójával - ezt nyilván nem javasolt megkóstolni, mert egyrészt biztosan nem finom, másrészt nehéz elrágni, és az sem elhanyagolható pozitívuma, hogy játékok futnak rajta, meg elérhető egy csomó streaming szolgáltató kínálata, és még lemezeket is olvas - jobb hasznát vehetjük, ha nem próbálunk nekiesni szájjal.

Hirdetés

Jár mellé egy hagyományos, burgundi vörös színű kontroller, meg egy olyan is, ami aranypapírba van csomagolva - ez utóbbit kifejezetten úgy alkották meg, hogy ne csak ehető legyen, de finom is, mivel hogy 100%-ban csokiból van. Ezeket további, Xbox-ihlette csokik egészítik ki.

Az igazán durva, hogy a géphez egy tartó is jár, ami egy édességbolt bejáratát idézi.

A Wonka-konzol nem lesz megvásárolható, egy november 13-tól december 14-ig tartó nyereményjáték nyertese kapja majd meg, de Magyarországról is lehet pályázni rá az X-en egy reposztolással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)