Hirdetés

Egy igazi autóra is futná a Logitech új kormányának árából

|

A hardcore szimulátorrajongókat célozza a Logitech Pro Racing Wheel és a külön megvásárolható pedálszett.

Hirdetés

Más nagy cégekhez hasonlóan a perifériákban utazó Logitech is ráfeküdt az őszi szezonra, és több új terméket is hozott a közönségnek. Számunkra nyilván a Logitech G brand alatt forgalmazott gamer cuccok a legérdekesebbek, melyek köre nemrég egy prémium fejhallgatóval bővült, most pedig befutott egy új versenykormány + pedálszett kombó is.

A Logitech Pro Racing Wheel és a Logitech Pro Racing Pedals párosa kifejezetten a hardcore szimulátorrajongókat célozza PC-n, PlayStaiton 4/5-ön, valamint Xbox One-on és Series S|X-en egyaránt.

Az új kormány kapcsán a Logitech a valaha volt legrealisztikusabb versenyélményt ígéri, amiről elsősorban a vadonatúj, 11 newtonméteres Direct Drive motor gondoskodik a már ismert Trueforce fantázianevű force feedback technológiával kiegészülve.

Hirdetés

A gyártó szerint ezeknek hála a szimulátorsofőrök alacsony késleltetéssel, magas fokú precizitással terelgethetik a járgányaikat.

A repertoár részét képezik még a mágneses sebességváltófülek, amelyeket úgy terveztek, hogy a valóságot megidéző mechanikus hatást keltsen a működtetésük. A Logitech szerint ez akár több millió váltást is kibír, maga a kormány pedig egy gyors mozdulattal lecsatolható, akárcsak az F1-es versenyautókban. A Pro Racing Wheel 5 különböző vezetési profilt képes elmenteni, melyek konfigurálását a beépített kijelző teszi áttekinthetővé.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami pedig a külön forgalmazott pedálszettet illeti, a pedálok érzékelik a felhasználó által kifejtett erőt, ami a gyártó szerint javítja az izommemóriát és precíz fékezéseket biztosít, akárcsak egy valódi autóban. A kuplung és a gáz keménységét cserélhető rugókkal variálhatjuk, illetve a pedálok egymástól való horizontális távolsága is módosítható.

A Logitech G Pro Racing Wheel és a Pro Racing Pedals már ebben a hónapban a boltokba kerül, az előbbiért 1099, az utóbbiért 349 eurót kell fizetnünk. Átszámítva ez összességében több mint 600 ezer forint, amiért már szép számmal válogathatunk az érvényes műszakival bíró használt autók között, de azokkal persze nem megyünk sokra az iRacingben vagy az Asetto Corsában, és még meg is kell tankolni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)