Hirdetés

Alfawise Mini 3 bemutató - okos karkötő a mindennapokhoz

|

Egyre kevesebben hordanak karórát, fitnesz karkötőt viszont egyre többen. Jól mutat, sokat tud, és nem is drága az Alfawise Mini 3

Hirdetés

Egyre több karon látunk mostanában menő okosórákat, amelyek hasznos kiegészítői a legújabb okostelefon-generációknak. A legtöbb ilyen kütyü ára azonban vetekszik egy középkategóriás telefonéval, így mostanáig csak kevesek kiváltsága volt ez az új, viselhető technológia.

Hirdetés

A GameStar éves előfizetés mellé választható Alfawise mini 3 azonban a megfizető kategóriába tartozik. Az, aki úgy dönt, hogy beruház egy ilyen szuper karperecre, egyszerre kap okosórát és fitneszkarkötőt. Sporthoz kiválóan alkalmas: méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a lépésszámot, sőt még az elégetett kalória mennyiségét is. Az OLED-kijelzőn megmutatja a bejövő hívást, jelzi, ha SMS érkezik, és segítségével a telefonunkat is meg tudjuk csörgetni, amennyiben elkavarodna a szobánkban. Alvás közben viselve megfigyeli, mennyire volt pihentető a szunyókálásunk, valamint arra is figyelmeztet, ha ideje lenne egy kicsit mozognunk.

Kinézetre megszólalásig hasonlít a Xiaomi Mi Band 3-hoz, és a fekete szilikonszíj nagyon kényelmes, hosszú távon hordva sem válik zavaróvá a viselése. Mérsékelten vízálló, a kézmosást és a gyors zuhanyt gond nélkül bírja, ennél többnek viszont jobb nem kitenni. Egy feltöltéssel négy-öt napig kihúzza, ami nem rossz eredmény ebben a kategóriában. Egyetlen gomb van rajta, így könnyen elsajátítható a kezelése, nem kell IT-végzettség a használatához. Egy ingyenes applikációval (H Band 2.0) további funkciókat hívhatunk elő belőle, távolból fényképeket készíthetünk az összepárosított telefonnal, vagy akár egy menő csuklómozdulattal feléleszthetjük a mobilunkat.

Ha megtetszett, most kedvezményesen szerezhetitek be új GameStar előfizetésetek mellé. Ne várjatok sokáig a döntéssel, a készlet véges!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)