Hirdetés

Üveg - képes Shyamalan ismét meghökkenteni?

|

Spoilermentesen beszélgettünk M. Night Shyamalan trilógiájának záró epizódjáról, ami sokkal nagyobbat is üthetett volna, ha legalább minimális kockázatokat vállal.

Hirdetés

Írásban már meséltünk nektek M. Night Shyamalan legújabb filmjéről, de természetesen a szokásos mozis videóink sem maradnak el a témában. 

Hirdetés

Rögtön egy gyors, spoilermentes beszélgetéssel nyitunk, amit akkor is nyugodtan megnézhettek, ha a részletesebb anyagokkal meg szeretnétek várni az Üveg bemutatóját, és csak a film megtekintése után akartok spoileres vizekre evezni. 

Hamarosan érkezünk a hosszabb, spoileres kibeszélővel is. Ha nem szeretnétek erről lemaradni, akkor mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)