Hirdetés

Újabb vendéggel beszéljük ki A híd fináléját, Miki mellé Sári érkezik a stúdióba

|

A híd 4. és 5. részét ismételten két versenyzővel együtt fogjuk kitárgyalni.

Drámai képsorokkal zárult A híd ötödik része, a játékosok szembekerültek az iskolai tesiórák legkellemetlenebb pillanatával, csapatot kellett választaniuk, a kiválasztás végén pedig maradt egyvalaki, akire egyik kapitány sem tartott igényt. Sokak meglepetésére az illető nem más, mint a végig kifejezetten aktív, vidám, mindenkivel kedves Sári lett.

Az viszont már a hatodik epizódra maradt, hogy megnézzük, Sári hogyan fogadta a szavazás végeredményét, miként távozott a faházból, és persze ezt követően milyen kihívások vártak még a többiekre azért, hogy végül valaki elvihessen a 30 (illetve most már csak 20) millió forintot. 

Hirdetés

Ahogy megígértük, utolsó élő kibeszélőnkre vissza fog térni Fekete Miki, de ezúttal csatlakozik hozzá az előbb említett Sári is, hogy Kaci és Csirke társaságában együtt tárgyalják ki az HBO Max magyar gyártású reality műsorának utolsó két részét, magát a finálét.

Ne feledjétek tehát, augusztus 28-án hétfőn, pontban 18:00-kor jön az utolsó kibeszélőnk, amelyben ti is kérdezhettek A híd két versenyzőjétől, Mikitől és Sáritól. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)