Hirdetés

Megint rászabadulunk Hyrule-ra - The Legend of Zelda: Breath of the Wild livestream

|

18:00-tól újabb élő közvetítés következik, harmadik alkalommal mutatjuk meg nektek, milyen a Switch eddigi legjobb játéka. Csatlakozzatok!

Hirdetés

Én ma próbáltam ki először az új Zelda játékot, és abban az 5 percben, amit játszottam vele, sikerült kiszaladnom egy útra, ahol egy hatalmas robotpók lelőtt lézerrel. EndreMan és Kaci ügyesebbek és gyakorlottabbak ennél, ezért inkább ők játszanak vele, nem pedig én.

Várhatóan másfél-két órán át tolják majd a játékot 18:00-tól kezdődően, és ha szeretnétek megérteni, miért magasztalja mindenki az egekbe (és akár szívesen segítenétek EndreMannak is elmagyarázni ezt), csatlakozzatok az alábbi, videónak látszó képre kattintva. Nem lesznek technikai gondok, ígérjük.

Ha tetszik a videó, ne felejtsetek el dobni rá egy like-ot, és főleg ne hagyjátok ki a feliratkozást, mert az maga a gyönyör és az élvezet, kinyílik az Éden kapuja, friss forrásvíz folyik majd nálatok a csapból, és baconillat járja át a szobátokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)