Hirdetés

Teljesen szétbarmolta a Diablo IV-et az új frissítés, de más is történt a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

A Season 1 előtti nagy Diablo IV frissítés teljesen a feje tetejére állította a Blizzard játékát. Alapos nerfet kapott a legtöbb kaszt, gyengítettek a tárgyakon, és úgy összességével jóval nehezebbé vált a fejlődés. Ennek értelemszerűen egyáltalán nem örülnek a játékosok még akkor sem, ha az első szezonban egyébként is egy teljesen új karaktert kell majd indítaniuk.

De persze messze nem csak ennyi történt az elmúlt hét napban, a GameStar Hype-ban pedig mi ezen a szombaton is összeszedtük nektek a legfontosabb, vagy épp legőrültebb híreket.

Hirdetés

Az adásban szó lesz többek között arról, hogy egyből két új Far Cry játék is érkezhet, a vártnál is később kaphatjuk meg a The Last of Us tévésorozat új évadát, a Blizzard játékai pedig immár Steamen is elérhetővé válnak.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)