Hirdetés

Szerintünk ezek a legjobb és legrosszabb Grand Theft Auto játékok

|

Nehéz feladatra vállalkoztunk: összeraktuk a nagy GTA toplistát.

Hirdetés

Alapvetően mi is úgy gondoljuk, hogy GTA-ból még a legrosszabb sem kimondottan rossz, de azért persze itt is lehet sorrendet állítani, még ha nem is annyira egyszerű. Az alábbi új toplistás videónkban ezzel próbálkozunk meg, sorba rendeztük a Rockstar munkásságát.

Nem csak a főbb, számozott epizódokat, hanem gyakorlatilag az összes megjelent GTA játékot listáztuk, az egyes részek különböző kiadásai között viszont már nem kalandoztunk el, egy kalap alá vettük az adott játékok összes verzióját, platformoktól függetlenül. 

Hirdetés

Mint minden hasonló toplista, természetesen a mi összeállításunk is teljesen szubjektív. Titeket is arra biztatunk, hogy akár a videó alá, akár itt lent, a kommentek között bátran dobjátok be saját GTA-listátokat is, meséljetek arról, hogy nektek mik a kedvenc részeitek a sorozatban, és esetlegesen melyeket rühelltétek. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)