Hirdetés

Süsü miatt szállt rá a NAV Radics Petire, de más izgalmak is történtek a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Jól tudjátok már ezt ti is: ha szombat, akkor bizony GameStar Hype, jövünk a hét legfontosabb vagy épp legextrémebb híreivel. Az utóbbi kategóriában pedig mindenképpen aranyérmes az a hajmeresztő hír, miszerint a NAV azért látogatta meg fegyveresekkel a népszerű videóst, Radics Petit, mert az MTVA eljárást indított egy sok-sok évvel ezelőtt Süsü, a sárkány paródia miatt. 

Bármennyire is hihetetlen, tényleg az a helyzet, hogy nem a YouTube-on kezdeményezték a videó esetleges letiltását, hanem konkrétan rákülték Petire a NAV-ot azért, hogy megsemmisítsék a videó eredeti(!) verzióját. Ilyet még kitalálni sem lehetne. De nem csak ez történt a héten. 

Hirdetés

Az alábbi videóban Radics Peti kalandján kívül szó lesz még többek között arról, hogy megérkezett a ROG Ally, újra rebootolják a Mortal Kombat szériát, minden idők legdrágább játéka lehet a GTA 6, és az is kiderült, hogy lehet-e majd szexelni a Starfieldben.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)