Hirdetés

Összeszedtük a legkülöncebb pályákat és küldetéseket

|

Ezek a missziók teljesen eltérnek az alapjátékok koncepciójától.

Hirdetés

Manapság elég sokszor kerül elő az az egyébként egyáltalán nem alaptalan vád, hogy a játékipar mindig csak a legbiztosabb megoldások mentén szeret haladni, ritkán találkozunk valódi újítással, bevállalós megoldással, egyedi ötlettel, hiszen sokkal egyszerűbb, ha minden egy kaptafára készül. Akadnak azonban olyan pályák és küldetések egy csomó egyébként klasszikusabb játékmenetet preferáló címben is, amik eléggé rendhagyóak lettek.

Az alábbi videóban ilyeneket szedtünk össze, olyan különleges pillanatokat, amiket mindenképpen érdemes átélni mindazoknak, akik eddig valamilyen okból kimaradtak belőlük. Jöjjenek tehát a legfurább vagy épp legőrültebb missziók!

Hirdetés

Ti milyen küldetésekkel bővítenétek a listát? Írjátok meg kommentben! 

Ha egyetlen videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)