Hirdetés

Összeszedtük a legjobb PlayStation 5 játékokat

|

Szerintünk ezeket mindenképp érdemes kipróbálni, ha rendelkeztek PS5 konzollal.

Hirdetés

Milyen játékokat érdemes beújítani, ha bekerült a nappaliban a tévé alá egy PlayStation 5 konzol? Az alábbi videóban erre a kérdésre próbálunk meg választ adni. Nem csak a Sony exkluzív játékai közül válogattunk, akadnak itt multiplatform megjelenések is, illetve olyan eredetileg PS4-re kiadott címek, amik később kaptak érdemi PS5-ös ráncfelvarrást is egy patch vagy fizetős bővítmény formájában. 

Nagyon fontos, hogy az alábbi videós anyag nem egy toplista, nem állít fel rangsort (ennyi különböző műfajú cím között nem is lehetne), hanem egy dedikált ajánló, ami fel szeretné hívni a figyelmeteket kifejezetten jó játékokra. 

Hirdetés

Szerintetek kihagytunk valami fontosat ebből a felsorolásból? Írjátok meg mindenképpen lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)