Hirdetés

Összeszedtük 2022 legjobban várt filmjeit, itt van a második tízes lista

|

Ebben a videóban végére érünk a 2022-as nagy blockbuster filmek felsorolásának.

Hirdetés

Testvéroldalunk, a Puliwood nemrég közzétett egy listát 2022 legjobban várt filmes nagyágyúiról, vagyis az idei legnagyobb durranásokkal kecsegtető blockbuster mozikról. Ezt a toplistát mi két videóra bontottuk szét, az első részt már megtaláljátok a csatornánkon, abban olyan filmekről esett szó, mint például a Black Adam, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, a Halál a Níluson, vagy épp a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai.

Most innen vesszük fel a fonalat, és a Puliwood toplistájának második felét is elhozzuk nektek videós formában. Következzék tehát 10 újabb film, amit nagyon várunk 2022-ben.

Hirdetés

Az alábbi videóban többek között a Mission: Impossible 7-ről, a Morbiusról, a Sonic, a sündisznó 2-ről, és persze az új Batman filmről is szó fog esni.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)