Hirdetés

Nézzünk bele együtt az Outriders demójába!

|

Elsőre sokan csak legyintettek rá, de a bárki számára ingyenesen elérhető demo alapján végül egész ígéretesnek tűnik az Outriders.

Hirdetés

Legújabb livestreamünkben EndreMan próbálja ki a People Can Fly játékát. Az első videók alapján még sokan azonnal leírták ezt az RPG elemekkel dúsított külsőnézetes lövöldét, de a korai beszámolók alapján sokkal több rejlik az Outridersben, mint azt gondolná az ember. Emiatt ránézünk, hogy valóban így van-e.

Ahogy minden pénteken, úgy ma is pontban 17 órakor kezdődik az adás, ami nagyjából két órán keresztül tart majd. 

Hirdetés

Nemrég egyébként elindítottuk a GameStar Hungary csatornatagság funkciót is (erről itt olvashattok bővebben). Amennyiben esetleg szeretnétek ilyen módon támogatni a munkánkat (és persze nem mellékesen részesülni a tagoknak járó extrákban), akkor csatlakozzatok! Ha nem, az sem gond természetesen (a feliratkozásoknak is nagyon örülünk), ettől még nagyon sok szeretettel várunk a mai streamben mindenkit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)