Hirdetés

Nevet vált az HBO Max, Indiefoxx visszatért a Twitchre

|

Bőven van miről mesélnünk nektek a legújabb GameStar Hype-ban.

Hirdetés

Ha szombat reggel, akkor GameStar Hype, ezt már nem is kell külön mondanunk, pontosan tudjátok, hogy a videojátékok, filmek és úgy általában az egész geekvilág kapcsán itt és ekkor kapjátok meg egyetlen egy helyen az összes fontosabb hírt. Nincs ez másként a mai napon sem.

Az alábbi videóban például Kaci részletesen mesél nektek arról, hogyan vált nevet és újul meg az HBO Max, az így létrejött friss platformon pedig nem csak új Harry Potter sorozatot nézhetünk majd, hiszen jön egy új Trónok harca spin-off, és új mellékágat kap az Agymenők is.

Hirdetés

Bár elvileg a Twitch örökre kitiltotta a műfülszopkodó streamert, Indiefoxx valahogy mégis visszatért, de nem csak erről esik szó a friss Hype-ban. Egyetlen kattintás választ el benneteket az olyan részletektől, mint például a Suicide Squad: Kill the Justice League brutálisan nagy csúszása, vagy épp az immár VR-szemüveg nélkül is játszható Half-Life: Alyx.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)