Hirdetés

Megszavaztátok 2022 legjobb játékait, ez lett a végeredmény

|

Döntöttek a GameStar olvasói, megvannak a 2022-es év legjobbjai.

Hirdetés

A GameStar olvasói minden évben egy kategóriákra lebontott, online szavazáson dönthetik el azt, hogy szerintük mik voltak az adott esztendő legjobb, legemlékezetesebb címei. Természetesen nem volt ez másként 2022 végén sem, a beérkezett voksok összesítése után pedig megszületett az a végeredmény, amit az alábbi videóban is láthattok.

Kétségtelen, hogy sok 2022-ben várt cím 2023-ra csúszott, de azért így sem zártunk rossz évet videojátékos megjelenések szempontjából, bőven volt miből válogatnotok a szavazás során. Lássuk, végül mely játékok vitték el a képzeletbeli GameStar-díjakat!

Hirdetés

Azok a játékok nyertek, amikre ti is szavaztatok? Elégedettek vagytok összességében a végeredménnyel? Írjátok meg kommentben!

2023-ben sem fogunk lassítani videós fronton, folyamatosan érkeznek majd a friss tartalmak. Ha még csak véletlenül sem akartok lemaradni róluk, iratkozzatok fel a csatornánkra (nagyon közel már a 100 ezer feliratkozó, lehet, épp nálatok fordul át a számláló), valamint a csengettyűt is bökjétek be, ha szeretnétek értesítéseket kapni a friss feltöltésekről. Amennyiben esetleg támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság és az alkalmi jellegű szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)