Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order videoteszt - Bosszúállók, gyülekező!

|

Tíz évet kellett várni a következő Marvel Ultimate Alliance játékra, de a The Black Order megszolgálta a rajongók türelmét.

Hirdetés

2009-ben kaptunk utoljára Marvel Ultimate Alliance játékot, a Nintendónak hála azonban folytatódik a széria, ezúttal viszont értelemszerűen csak és kizárólag Nintendo Switchen. Természetesen alávetettük magunkat a hosszú napokig tartó kihívásnak, hogy elmondhassuk nektek, milyen is lett a várva várt folytatás. 

Hirdetés

Korántsem lett hibátlan játék a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, elég csak a pocsék kamerakezelésre, vagy az értékelhető skinek hiányára gondolni, de ettől függetlenül a sorozat harmadik epizódjának minden bűne bocsánatos, ezek mellett is remek szórakozást nyújt a Team Ninja alkotása. Videóban meséljük el, hogy egészen pontosan miért, tessék határozottan az alábbi Play gombra tenyerelni:

Ha továbbra sem akartok lemaradni videotesztjeinkről, akkor nyomjatok rá szélsebesen erre a gombra is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)