Hirdetés

Lego kaland 2 kibeszélő - nyeld és sírj!

|

Amennyire imádtuk az első részt, akkora csalódás volt a Lego kaland visszatérése.

Hirdetés

Nem könnyű olyan filmet alkotni, ami a legfiatalabbakat és az idősebb korosztályt is betalálja. Legutóbb az Irány a Pókverzum! volt ilyen, de a Lego kaland első részének is sikerült anno a bravúr.

Hirdetés

Sajnos a folytatásra ez nagyon megkopott. A poénok egydimenziósok, és vagy csak a gyerekeknek, vagy csak a felnőtteknek, vagy néha egyáltalán senkinek nem szólnak. Ha írásban vagytok kíváncsiak a véleményünkre, olvassátok el Csirke kritikáját, ha pedig megnéznétek egy belemenősebb videót, ne menjetek sehová!

Reméljük az Így neveld a sárkányod 3 és az Alita nagyobbat üt majd. Azokra is megyünk, és természetesen videó is lesz, úgyhogy most érdemes feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)